欢迎来到新航道苏州学校官网!新航道-用心用情用力做教育!

咨询热线:400-019-0088

苏州新航道 > 雅思 > 3分钟学会一个雅思7分句(第105期)

3分钟学会一个雅思7分句(第105期)

来源:      浏览:      发布日期:2021-09-15 16:15

返回列表

An increasing number of developing countries are expanding their tourist industry.

Why do you think it is the case? Do you think it is a positive or negative development?

应对上面这个题目,考生在主体第·一段是这么写的:

Naturally, many developing countries have advantages in tourism because of their abundant national resources and nice sceneries. As we can see, tourist industry may promote the economy at a low cost in these countries, which may help local residents attain a higher living standard.

※ 第·一句突出发展中国家自然资源丰富,第二句突出发展旅游业成本低,能提升当地人的生活水平。两个句子既未体现太大关系,又都没有进行充分拓展。

※ naturally “自然而然地”(用于觉得某事非常明显不出意料的情况下),此处使用不太妥当。

改写如下

There are reasons why these less developed countries are expanding tourism; one is that it is a speedy money generator. With little need for vast investment from the government, whether it be financial or technological, tourism can integrate transport, hotels, and restaurants, driving billions in revenue and optimizing the locals’ lives.

解析:

※ 首句还是概括段落核心内容为宜,提出核心概念reasons之后,分好后的分句直接写第·一个原因,再加以论证。

※ whether it be … or … 不管是……还是…… :虚拟的一种写法,be用原形

例句:They should then be able to refer you to the appropriate type of practitioner, whether it be your GP, dentist, or optician. 然后他们应当能够介绍你去见合适科别的执业医生,不管是你的全科医师、牙医还是配镜师。

* a speedy money generator 快速赚钱的工具

* little need for something 对某物无大需求

* vast investment 大额投资

* integrate 整合 v.

* drive billions in revenue 带动数十亿的收入

* optimize the locals’ lives 优化当地人的生活

免费领取资料

0元领取剑桥雅思系列真题解析、托福TPO、SAT考试真题,更多独家资料免费领取。

1.扫二维码领取

2.表单领取:姓名+电话+备注想要资料,24小时内老师会及时与您联系

首页课程中心

查看更多 >
  • 课程中心 适合人群 课时 学费 报名
2020 09

考试:7/12/14/28 查分:考后10个工作日

  • 关注新航道动态

    关注新航道动态

  • 微信学习社群

    微信学习社群

客服热线
400-019-0088
集团客服热线
400-020-3000

苏州新航道地址:苏州工业园区星海大厦5楼(地铁1号线星海广场站2号出口直达)

邮箱: